Príma Konyha Magazin                                                  Előfizetés az újságra >>>

Magazinunk teljesen saját tervezésű, egyedi receptekkel és ételekkel várja az olvasókat. Szerkesztőségünk konyhájában minden receptet kipróbálunk, az összes ételt megfőzzük, ezeket láthatják önök az újságban megjelent fényképeken. Célunk, hogy a magyar és nemzetközi konyha trendjeit a saját ízlésvilágunkkal ötvözzük, így hozva létre újszerű, meglepő, de finom és általában könnyen elkészíthető ételeket. Célcsoportunk nagyon széles, a főzéssel csak ismerkedők éppúgy megtalálják számításukat a Príma konyhában, ahogy a gyakorlott háziasszonyok, vagy akár profi szakácsok. Reméljük, havonta megjelenő kiadványunk évekre elegendő inspirációval látja el mindazokat, akik hozzánk hasonlóan szeretnek enni. 

pkm-borito-2001-300px.jpg

Aktuális számunk tartalmából:

Hargitai György receptjei
Minifasírtok sonkás-sajtos tojáskoszorúban tálalva | Kolbászgombócos korhelyleves | Sonkakrémes kosarak | Duplán mangalicás lencseleves | Ceviche | Zöldséges quinoaleves | Lilakápozsta-krémleves lyoni hagymával | Narancsos céklasaláta márványsajttal | Penne gazdagon krémes mártásban | Töltött káposzta | Lencsés pulykaszárny | Poutine alaprecept | Szalonnás kelbimbófőzelék | Mogyorós marhanyárs | Expressz tepertős pogácsa | Rácsos körtés