Príma Konyha Magazin                                                  Előfizetés az újságra >>>

Magazinunk teljesen saját tervezésű, egyedi receptekkel és ételekkel várja az olvasókat. Szerkesztőségünk konyhájában minden receptet kipróbálunk, az összes ételt megfőzzük, ezeket láthatják önök az újságban megjelent fényképeken. Célunk, hogy a magyar és nemzetközi konyha trendjeit a saját ízlésvilágunkkal ötvözzük, így hozva létre újszerű, meglepő, de finom és általában könnyen elkészíthető ételeket. Célcsoportunk nagyon széles, a főzéssel csak ismerkedők éppúgy megtalálják számításukat a Príma konyhában, ahogy a gyakorlott háziasszonyok, vagy akár profi szakácsok. Reméljük, havonta megjelenő kiadványunk évekre elegendő inspirációval látja el mindazokat, akik hozzánk hasonlóan szeretnek enni. 

pkm-borito-1904-300px.jpg

Aktuális számunk tartalmából:

Hargitai György receptjei
Füstölt húsos tormaleves | Májgaluskás bárányraguleves
Húsvéti rakott spagetti | Pezsgőben pácolt bárányborda
Mézes mustáros sült sonka | mazsolás kelt kuglóf
Castiello Napoletana | Húsvéti kalács gazdagon