Príma Konyha Magazin                                                  Előfizetés az újságra >>>

Magazinunk teljesen saját tervezésű, egyedi receptekkel és ételekkel várja az olvasókat. Szerkesztőségünk konyhájában minden receptet kipróbálunk, az összes ételt megfőzzük, ezeket láthatják önök az újságban megjelent fényképeken. Célunk, hogy a magyar és nemzetközi konyha trendjeit a saját ízlésvilágunkkal ötvözzük, így hozva létre újszerű, meglepő, de finom és általában könnyen elkészíthető ételeket. Célcsoportunk nagyon széles, a főzéssel csak ismerkedők éppúgy megtalálják számításukat a Príma konyhában, ahogy a gyakorlott háziasszonyok, vagy akár profi szakácsok. Reméljük, havonta megjelenő kiadványunk évekre elegendő inspirációval látja el mindazokat, akik hozzánk hasonlóan szeretnek enni. 

pkm-borito-1809-300px.jpg

Aktuális számunk tartalmából:

Hargitai György országjáró: Kalocsa

Paradicsomos, csirkés bableves | Olasz menyegzői leves

Klasszikus húsgombóc | Nagyi tojáskrémje pitában

Erdei gombatál | Padlizsános falafel

Brokkolis, kolbászos rizs | Sertéslapocka-tekercs

Ananásztorta | Egészséges gyümölcsös torta