Csirkés-paprikás penne all'Arrabbiata
- 30 dkg penne tészta
- 10 dkg húsos szalonna
- 25 dkg csirkemell
- 1 db piros húsú paprika
- 2-3 csipetnyi petrezselyem
- 2,5 dl víz
- 1 csomag Penne all' Arrabbiata csirkével alap
1.
A húsos szalonnát vágjuk kis kockákra. A piros húsú paprikát kockázzuk fel. A csirkemellet vágjuk kb. egy centis kockákra.
2.
A szalonnát egy serpenyőben süssük zsírjára, adjuk hozzá a kockázott csirkemellet, és pirítsuk 5 percig. Tegyük bele a paprikát, és 5 percig pároljuk össze.
3.
Öntsük fel a vízzel, keverjük bele csirkés alapot, és kevergetve forraljuk fel, majd újraforrástól számítva főzzük 2 percig, amíg a szósz sűrű lesz.
4.
Közben főzzük ki a tésztát, szűrjük le, és tálaljuk a kész mártással.
5.
Petrezselyemmel is megszórhatjuk.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!