Házi készítésű gesztenyemasszával még finomabb. Én azzal készítettem.
Hozzávalók 4 adaghoz
20 dkg búzaliszt
3 evőkanál cukrozatlan kakaópor
2 db tojás
3 dl víz
2 dl szódavíz
1 csipetnyi só
4 evőkanál étolaj
25 dkg gesztenye massza
25 dkg mascarpone
1 evőkanál rum
2 evőkanál porcukor
Adag
4 adag
Lépések
1.
A lisztet, kakaóport egy tálba tesszük.
2.
A tojásokat beleütjük, majd a tejjel simára keverjük.
3.
Csak ezután hígítjuk szódavízzel. Majd megsózzuk, az olajat is beleöntjük,15 percig pihentetjük, és az így kapott masszából a palacsintákat egyesével kisütjük.
4.
Gesztenyemasszát a mascarponével, rummal és a porcukorral kikeverjük, és a palacsintákat megtöltjük vele.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!