Ízlés szerint bármivel tölthető, ami nem folyós.:)
Hozzávalók 4 adaghoz
8 db burgonya
4 db főtt tojás
1 db vöröshagyma
2 szelet húsos szalonna
3 db virsli
4 dl 20%-os tejföl
10 dkg sajt
1 kávéskanál só
2 gerezd fokhagyma
3 szelet felvágott
1 db paradicsom
3 db petrezselyemzöld
Adag
4 adag
Lépések
1.
A burgonyát megmossuk, és héjában megfőzzük. Miután megfőtt, megpucoljuk, kettévágjuk, és kivágjuk a belsejét.
2.
A vöröshagymát, szalonnát, főtt tojást és a virslit felkockázzuk, összekeverjük a tejföllel, ízlés szerint sózzuk, és meghintjük fokhagymaporral.
3.
Ezzel a töltelékkel megtöltjük a burgonyákat, és olajjal kikent tepsibe tesszük, majd megsütjük. Mielőtt teljesen megsülne, előtte 5 perccel megszórjuk reszelt sajttal.
4.
Egy tányér közepébe tesszük a megmaradt tölteléket, köré rakjuk a sült burgonyákat, és ízlés szerint díszíthető.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!