Amikor már nagyon sok hús fogyasztottunk akkor ez a zöldségekből készült vegán tál felüdítő lesz.
Hozzávalók 4 adaghoz
1 db cukkini
1 db padlizsán
8 db csiperkegomba
2 db kukorica
4 db újhagyma
1 db kárpia paprika piros
1 db kárpia paprika zöld
1 kávéskanál só
1 csipetnyi bors
1 csipetnyi oregano
2 dl olaj
1 kávéskanál bors
Adag
4 adag
Lépések
1.
A cukkinit a padlizsánt fél centis karikára felszeleteljük,a gombát,és az újhagymát négybe vágjuk,a paprikákat egy centiméteres csíkokra ,a kukoricát négy fel vágjuk.
2.
Elkészítjük a pácot ,a fűszereket egy tálba szórjuk összekeverjük,majd rá önjük az olajat ,és elkeverjük. Majd beleforgatjuk a zöldségeket.
3.
A grill serpenyőt kikenjük olajjal ,felforrósítjuk és a zöldségeket meg grillezzük. Szépen elrendezzük a grillezett zöldségeket a tálon így önmagában kínáljuk.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!