Príma Konyha Magazin                                                  Előfizetés az újságra >>>

Magazinunk teljesen saját tervezésű, egyedi receptekkel és ételekkel várja az olvasókat. Szerkesztőségünk konyhájában minden receptet kipróbálunk, az összes ételt megfőzzük, ezeket láthatják önök az újságban megjelent fényképeken. Célunk, hogy a magyar és nemzetközi konyha trendjeit a saját ízlésvilágunkkal ötvözzük, így hozva létre újszerű, meglepő, de finom és általában könnyen elkészíthető ételeket. Célcsoportunk nagyon széles, a főzéssel csak ismerkedők éppúgy megtalálják számításukat a Príma konyhában, ahogy a gyakorlott háziasszonyok, vagy akár profi szakácsok. Reméljük, havonta megjelenő kiadványunk évekre elegendő inspirációval látja el mindazokat, akik hozzánk hasonlóan szeretnek enni. 

pk-24-04-03.jpgAktuális számunk tartalmából:

Lengyel húsvéti leves | Szalámis tekert pizza | Skót tojás | Tiramisu pohárban | Dobostorta | Túrós kuglóf | Céklahumusz | Latkesz | Pásztorpite | Sós-sajtos puffancsok | Kaszinótojásos pite | Bajor húsos leves | Laktató salátatál | Spenótos csirke gnocchival