A mascarponéhoz adjuk hozzá a porcukrot, a vaníliás cukrot, a reszelt citromhéjat, és ízlés szerinti mennyiségű citromlevet, majd keverjük simára.
2.
A habtejszínt verjük fel kemény habbá, majd apránként, óvatosan hogy a hab ne nagyon törjön, keverjük hozzá a citromos krémhez.
3.
Az áfonyát folyó víz alatt mossuk meg, alaposan csepegtessük le, majd tegyük egy tányérba.
4.
Ezután szórjuk meg a vaníliás cukorral és az őrölt fahéjjal, tegyük be a mikróba, és pár perc alatt karamellizáljuk meg, majd hűtsük ki egészen. (Közben óvatosan keverjük össze.)
5.
A poharak aljába morzsoljuk bele 2 db babapiskótát, és először kanalazzunk rá a citromos krémből, majd a teljesen kihűlt áfonyából.
6.
Ezután szintén morzsoljunk rá 2 db babapiskótát, kanalazzuk rá a maradék citromos krémet, és az áfonyát, majd ízlés szerint díszítsük citromfűvel.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!