A csicseriborsót tegyük egy szűrűbe, és alaposan csepegtessük le. (Én hideg vízzel is leöblítettem, majd hagytam lecsepegni.)
2.
A combokat sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk legalább egy fél órát állni, hogy az ízek átjárják.
3.
Az olajat hevítsük fel, helyezzük bele az előzőleg befűszerezett combokat, és pár perc alatt, közben többször átfordítva, pirítsuk körbe, majd szedjük ki a zsiradékból és tegyük félre.
4.
Ezután a langyosra hűlt combokat tekerjük körbe a baconnel.
5.
A visszamaradt zsiradékba tegyük bele az újhagymát, kicsit fonnyasszuk meg, majd préseljük hozzá a fokhagymát, öntsük hozzá a paradicsomot és a csicseriborsót.
6.
Ezután sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg a cukorral, adjuk hozzá a zöldfűszereket, öntsük fel a vízzel, majd keverjük össze, és melegítsük forráspontig.
7.
Egy tepsibe (v. sütőtálba) öntsük át a paradicsomos csicseriborsót, majd helyezzük rá a baconbe tekert csirkecombokat.
8.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten kb. 45 perc alatt süssük szép pirosra. (Én légkeverésnél 170 fokon, 40 percig sütöttem.)
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!