Szendvicskrémeket is nagyon sokféleképpen lehet díszíteni.
Hozzávalók 4 adaghoz
30 dkg párizsi
20 dkg margarin
10 dkg sajt
1 db vöröshagyma
2só dl 20%-os tejföl
2 kávéskanál só
1 kávéskanál bors
1 evőkanál mustár
1 kávéskanál fűszerpaprika
1 db paradicsom
1 db lila hagyma
0.5 csokor snidling (apróra vágva)
Adag
4 adag
Lépések
1.
A vöröshagymát megpucoljuk és felkockázzuk a párizsival.
2.
Margarint a tejföllel, reszelt sajttal kikeverjük, hozzáadjuk a reszelt sajtot, mustárt, majd sózzuk, borsozzuk, és meghintjük a pirospaprikával. Jól kikeverjük, és egy tányérra halmozzuk.
3.
A lilahagymát megpucoljuk, és cikkekre szeleteljük a paradicsommal.
4.
A krém közepét megszórjuk 5-6 szál felaprított snidlinggel. Körberakjuk felszeletelt paradicsommal, és ezt kirakjuk a felszeletelt lilahagymával.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!