Könnyen és gyorsan elkészíthető finom, sült sajttorta.
Hozzávalók 6 adaghoz
25 dkg mascarpone
20-25 dkg krémsajt
2 dl tejföl
15 dkg cukor
3 db tojás
1 csomag vaníliás cukor
1 db citrom reszelt héja
15-20 dkg málna
Adag
6 adag
Lépések
1.
A mascarponét kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a krémsajtot, a tejfölt, a tojásokat, és a citrom reszelt héját, majd simára keverjük. A keveréket, kivajazott, kilisztezett 24-26 centiméteres tortaformába öntjük.
2.
200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, majd 10 perc után rászórjuk a mirelit málnát (kiengedés nélkül), és újabb 25-30 percig sütjük. (akkor jó, amikor a közepe már megszilárdult, de még picit remegős)
3.
200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, majd 10 perc után rászórjuk a mirelit málnát (kiengedés nélkül), és újabb 25-30 percig sütjük. (akkor jó, amikor a közepe már megszilárdult, de még picit remegős)
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!