Príma Konyha Magazin                                                  Előfizetés az újságra >>>

Magazinunk teljesen saját tervezésű, egyedi receptekkel és ételekkel várja az olvasókat. Szerkesztőségünk konyhájában minden receptet kipróbálunk, az összes ételt megfőzzük, ezeket láthatják önök az újságban megjelent fényképeken. Célunk, hogy a magyar és nemzetközi konyha trendjeit a saját ízlésvilágunkkal ötvözzük, így hozva létre újszerű, meglepő, de finom és általában könnyen elkészíthető ételeket. Célcsoportunk nagyon széles, a főzéssel csak ismerkedők éppúgy megtalálják számításukat a Príma konyhában, ahogy a gyakorlott háziasszonyok, vagy akár profi szakácsok. Reméljük, havonta megjelenő kiadványunk évekre elegendő inspirációval látja el mindazokat, akik hozzánk hasonlóan szeretnek enni. 

pk-24-02-03.jpgAktuális számunk tartalmából:

Mákos-almás szelet | Diós répatorta | Mézes sült répa | Tabulé | Coleslaw | Kakaós babka | Házi gyros rizzsel | Gyors csirke fajitas | Egészben sült grillcsirke | Majonézes tésztasaláta | Egyszerű cézársaláta | Kókuszos kekszgolyók | Fokhagymás spagetti | Sertés szűzpecsenye