Príma Konyha Magazin                                                  Előfizetés az újságra >>>

Magazinunk teljesen saját tervezésű, egyedi receptekkel és ételekkel várja az olvasókat. Szerkesztőségünk konyhájában minden receptet kipróbálunk, az összes ételt megfőzzük, ezeket láthatják önök az újságban megjelent fényképeken. Célunk, hogy a magyar és nemzetközi konyha trendjeit a saját ízlésvilágunkkal ötvözzük, így hozva létre újszerű, meglepő, de finom és általában könnyen elkészíthető ételeket. Célcsoportunk nagyon széles, a főzéssel csak ismerkedők éppúgy megtalálják számításukat a Príma konyhában, ahogy a gyakorlott háziasszonyok, vagy akár profi szakácsok. Reméljük, havonta megjelenő kiadványunk évekre elegendő inspirációval látja el mindazokat, akik hozzánk hasonlóan szeretnek enni. 

pkm-borito-2004-300px.jpg

Aktuális számunk tartalmából:

Hargitai György receptjei
Spárgaleves sok zöldséggel | Húsvéti lasagne | Narancsos báránysteak szalonnás spárgával | Gyógynövényes pulykaleves | Bengáli töltött rántott tojás | Extra sonkás bruschetta | Húsvéti saláta gazdagon | Mediterrán tál | Főtt, füstölt sonka tormamártással, krumplival | Velencei borjúmáj | Görögös sóskasaláta | Sütőben sült édesburgonyás tahinis misomártással | Mákos pirog | Tejszínkrémes csokis kocka | Fehércsokoládé-szuflé