Receptfeltöltés
Grillparti egyszerűen
2019.05.28.
Grillparti egyszerűen

A nyári szezon gasztronómiai kihívásaira könnyűen elegáns választ adhatunk az ALDI színes választékával. A grillszezonhoz szükséges felszerelések, kiegészítő termékek széles palettája mellett, az ALDI grillélelmiszerekből hatalmas termékválasztékot kínál a nyári időszakban.

A megszokott pácolt húsokon, sajtkészítményeken túl vegetáriánus alapanyagokkal szintén készül a cég az idei szezonra, amelyek mellé izgalmas kiegészítőket ajánl szószok, krémek, kenyerek, saláták formájában.

Húsok a grillen

A hagyományos, magyaros pácolású húsok mellett zöldfűszeres, mediterrán ízvilágú alapanyagokat ugyancsak kínálnak. Ezeknek a termékekben az alapja legtöbb esetben csirke vagy sertéshús. A kínálatból nem hiányozhatnak a – az egész évben elérhető - müncheni és nürnbergi kolbászok, a közkedvelt, marhahúsból készített hamburgerpogácsák, illetve a nagyon népszerű, gyorsan elkészíthető grillerek sem. Nagyon kellemes meglepetés a többféle ízesítésben beszerezhető lazacderék, amely nem igényel túl sok előkészítést, csupán ki kell emelni a dobozából, és közepesen erős parázs felett bőrén sütni, majd, ha igény mutatkozik rá, akkor körbe fogatva kissé kérgesíteni, hőkezelni.

Grillsajtok

Ugyancsak izgalmas tétele a grillszekciónak a sajtkínálat, itt megtalálhatók a fóliába csomagolt, egyben grillezhető camembert sajtok, illetve a jó minőségű, könnyen sülő, de nem olvadó gouda, halloumi alapú szeletek, amelyek között szintén találni ízesített változatokat.

Szószok, mártások

A pácolt tételeken kívül különféle előre összeállított, pácolt, fűszerezett nyársak közül is választhatunk, ezeket kedvünk szerint tovább ízesíthetjük – a cég meglévő termékskáláján túl, a szezonban megjelenő – szószokkal. A grillválasztékban fellelhető, különféle alapanyagokhoz, fűszerezéshez kalibrált mártások, mustárok széles választékában biztos, hogy mindenki megtalálja a számára ideális ízkombinációt és fűszerezést.

Édességek a grillen

Az édességek kedvelői számára nem csak a széles fagylaltválaszték jelent megoldást a nyári, grillezős vacsorák lezárására, hiszen az ALDI-ban grillezhető mályvacukrot is vásárolhatunk, amelyeket a hamvadó parázs felett lehet karamellizálni, és magában, vagy fagylalt, sütemény mellé fogyasztani.

Exkluzív borok a vacsora mellé

Azonban egyetlen valamirevaló grillezés sem lenne teljes egy-két pohár bor nélkül. A már korábban, 2018-ben kialakított borstratégiának megfelelően az ALDI szakemberei most is a legismertebb és a vásárlók által legkeresettebb magyar borászatok minőségi magyar borait kínálják a vevők számára.

Idén 7 új exkluzív bortételt vezetett be eddig az ALDI, de a számuk folyamatosan növekszik, az új tételek között – a nyári időszaknak megfelelően - a rozé és a fehér fajták dominálnak. A nyári kínálatban található kétféle szekszárdi Mészáros Suttogó, fehér és rozé Kristinus, Vylyan Cabernet Sauvignon és Vylyan Zweigelt Syrah házasítás, Premium Danubiana Irsai Olivér és Laposa Prizma fehér. 

Természetesen egy-egy grillparti során az italok között nem csak a borok kerülnek előtérbe, az ALDI erre ugyancsak remek megoldásokat kínál széles ásványvíz- és üdítőkínálatával, illetve a többféle radlerrel, amelyek közt az alkoholmentes változatokat is megtalálhatják a vásárlók.

Kommentet írok

Kommentelni csak bejelentkezve tudsz!

Belépés Regisztráció
Kommentek (0)

Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!