Receptfeltöltés
Megérkeztek a PICK Friss hús termékek
2019.11.07.
Megérkeztek a PICK Friss hús termékek

Jól látszik, hogy az utóbbi években a magyar fogyasztók számára előtérbe kerültek a minőségi alapanyagok, a tudatos táplálkozásnak köszönhetően jóval nagyobb hangsúly helyeződik – a mennyiség helyett – a minőségi élelmiszerekre.

Ez az egyébként rendkívül helyes irány nem csak a fogyasztó számára jelent nagy váltást, hanem az őt kiszolgáló, a boltokat alapanyaggal ellátó élelmiszeripari szereplők számára is. A speciális vásárlói igények kiszolgálása szinte minden esetben innovációt von maga után, amelynek eredményeképp olyan többlettartalommal rendelkező termék előállítására lesz képes az adott piaci szereplő, amely a megváltozott viszonyok között is a mezőnyben tartja. Ez azonban nem egyszerű.

Hogyan, miből készül a PICK Friss hús?

Ezt a változásra való igényt ismerték fel időben a MCS Vágóhíd Zrt.-nél, és stratégiai partnerünkkel, a Bonafarm Csoport sertéságazatával közösen egy olyan többéves fejlesztőmunkába kezdtek, amelynek eredményeként megszületett a prémium „PICK Friss hús” márkanév alatt kapható termékportfólió.

A szortimentben megjelenő, a mohácsi vágóhídon előállított prémium hústermékek génmódosított alapanyagoktól és antibiotikumtól mentes takarmánnyal táplált, gondosan nevelt sertésektől származnak. A  vágóhídon a feldolgozásra kerülő sertéshúsok eredetét egészen az állat születéséig visszamenően, bizonyíthatóan ismerik. De nem csak a hús eredete és minősége biztosított, hanem a termék előállítása során is a legszigorúbb élelmiszerhigiéniai és minőségbiztosítási előírásoknak felelnek meg. A gondos nevelésnek, a minőségi tápnak köszönhetően a feldolgozásra kerülő állatok húsa ízletesebbé válik, ez megmutatkozik a kész termékekben is, így a cég a fogyasztók számára egy valóban magas hozzáadott értékkel bíró, kiváló minőségű termékeket kínál. 

Miért érdemes a prémium PICK Friss hús termékek választani?

Azért mert a felelős állattartásnak, a megbízható és modern gyártási technológiának, valamint a nyomonkövetési rendszernek köszönhetően ezek a termékek bizonyítottan GMO-mentesek, azaz semmilyen génmódosított takarmányt nem kaptak a feldolgozásra került állatok, teljes élettartamuk alatt GMO-mentes takarmánnyal táplálják őket. Illetve igazolhatóan antibiotikum-mentes takarmánnyal hizlalt, szigorú állatjóléti követelményekkel kiegészített GlobalG.A.P. tanúsítással rendelkező, magyarországi telepeken nevelt állatoktól származnak.

Miért fontos a minőségi, ellenőrzött sertéshús fogyasztása?

A magyar gasztronómiának megkerülhetetlen eleme a sertéshús, számos tradicionális ételünk alapja, a mindennapok egyik kedvelt alapanyaga. De nem csak azért fontos ez a hús, mert számos családi receptben ez szerepel, hanem azért is, mert a sertéshús beltartalmi értékei hozzájárulnak a kiegyensúlyozott étrendhez. A sertéshús ugyanis - többek között - értékes fehérjéket, B-vitaminokat, jól hasznosuló vasat, a vas felszívódásához elengedhetetlen rezet és cinket tartalmaz, amikre mindenkinek szüksége van, így a megbízható termelőtől származó sertéshús fogyasztását érdemes beépíteni a család étrendjébe.

Kommentet írok

Kommentelni csak bejelentkezve tudsz!

Belépés Regisztráció
Kommentek (0)

Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!