Rántott sertéscomb vörös babsalátával
- 1 üveg vörös bab (konzerv)
- 2 fej vöröshagyma
- 1-2 evőkanál petrezselyem
- 0,5 db citrom leve
- 2 evőkanál ecet
- 4 evőkanál olaj
- 1 - 2 csipetnyi só, bors
1.
A babot szitán csepegtessük le.
2.
A hagymát hámozzuk meg, és vágjuk karikára vagy apró kockákra.
3.
A petrezselymet is vagdaljuk apróra, ha tasakos nincs vele dolgunk, majd egy tálban keverjük össze a hagymával és a babbal.
4.
Készítsünk öntetet citromléből, ecetből, olajból, sóból, borsból.
5.
Öntsük rá és keverjük össze jól alaposan.
6.
Hűtőben pihentessük, hogy az ízek összeérjenek.
- A húsokat szeletelés után kicsit kiklopfolom, majd besózom, borsozom. Először lisztbe, tojásba végül morzsába forgatom és olajban kisütöm.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!