1.
A két db sárgarépa és a fehérrépát is nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A zellerszárat apróra daraboljuk.
2.
Egy nagy fej hagymát kevés olajon megdinszteljük, rátesszük a húst, amit fehéredésig kevergetve pirítunk, majd rátesszük a zöldségeket és azokat is lepirítjuk, egy kicsit.
3.
Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, a fokhagymát ráreszeljük. Ízesítjük rozmaringgal, bazsalikommal ízlés szerint.
4.
Megint megkevergetjük és ekkor adjuk hozzá a meghámozott, paradicsomot vagy a paradicsompürét. Elkeverjük , lefedjük kis lángon, lassan főzni kezdjük, közben kevergetjük.
5.
Ha nagyon elfőné a levét, akkor kevés vizet öntünk rá. Kóstoljuk, és már ha kész , ízesíthetjük még.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!