A felkockázott hagymát a zsiradékon megdinszteljük , hozzáadjuk a darált húst a sajtreszelőn lereszelt zöldségeket, 5-6 percig nagy lángon pirítjuk, majd felöntjük vízzel.
2.
Hozzátesszük az apróra vágott paradicsomot, a zöld fűszereket, a darabolt fokhagymát, sózzuk és borsozzuk, nyakon loccsantjuk a paradicsomlével. Lefedve pároljuk a ragut , időnként megkeverjük. A vége felé hozzáadjuk a ketchupot is, és jól besűrítjük.
3.
Kifőzzük a spagettit sós vízben, hagyjuk picit hűlni. Kivajazott tepsibe rakjuk a fészkeket. Előveszünk egy kávéscsészét, aljával együtt. A kávéscsésze köré fonjuk a spagettit, teljesen a tányérja széléig telerakjuk vele. Leemeljük a kávéscsészét a tányérról, és óvatosan a tepsibe csúsztatjuk a tányérról a tésztafészkeket.
4.
Tetejére reszelt sajtot szórunk, és előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük.
5.
A tepsiből a tányérokra pakoljuk a fészkeket, a közepébe belekanalazzuk a sűrűre főtt ragut, és megszórjuk sajttal.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!