A darált húst egy tálba tesszük sózzuk ,borsozzuk hozzáadjuk a lereszelt cukkinit ,a kukorica darát, beleütjük a tojásokat összekeverjük. Vizes kézzel tojás nagyságú húspogácsákat formázunk. Forró olajban kisüstjük .
2.
Amíg sül húspogácsánk, addig elkészítjük a köreteket. A magozott meggyet feltesszük főni ha friss akkor felöntjük annyi vízzel, hogy ép ellepje, ha üveges akkor levével együtt ízesítjük fahéjjal, szegfűszeggel, édesítővel,vagy cukorral, csipet sóval.
3.
Addig főzzük amíg egyet forr, ezután behabarjuk. A keményítőt kikeverjük hideg vízzel veszünk ki a meggy főző levéből hőkiegyenlítés miatt. Jól összekeverjük és a forrásban lévő meggyre öntjük kiforraljuk.
4.
A kuszkuszt egy lábasba szórjuk sózzuk és 2 bl forró vízzel leöntjük és állni hagyjuk.