A csirkemellet kockákra vágjuk, beletesszük egy tálba, rászórjuk a lisztet, és jól megforgatjuk benne.
2.
Egy szélesebb serpenyőben, vagy wokban olajat hevítünk, beletesszük a lisztes csirkemellet, és kifehérítjük a húst. Vigyázzunk, hogy oda ne kapja, mert a liszt összehúzza az olajat, és könnyen lekaphat.
3.
Miután kifehéredett a hús, felöntjük a vízzel, elkeverjük, és hozzáadjuk a fűszerpaprikát, és a fokhagyma pelyhet, valamint ízlés szerint sózzuk. Figyeljünk rá, hogy folyamatosan kavarjuk.
4.
Ha már rotyog, adjuk hozzá a mézet, és a két -féle mustárt. (Itt is figyeljünk a folyamatos kavarásra. A liszt miatt már be lesz sűrűsödve, és emiatt nagyon hamar letapadhat. Inkább minden egyes kimért kanál után kavarjuk át.)
5.
Kóstoljunk, és ha kell sózzuk, illetve a fokhagyma pehelyből is rakhatunk még.
6.
A rizst sós vízben főzzük puhára, és ezzel tálaljuk a kész ételt.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!