1.
Szép vékonyra klopfoljuk a csirkemellet , majd megsózzuk. Ha túl nagyok, kettévágjuk. Egyenként rárakjuk a sonkaszeleteket és a sajtot.
2.
Egymásra fordítunk két szelet húst és alaposan összenyomkodjuk a szélét , vagy hústűt használunk hogy a sajt ne folyjon ki belőle.
3.
Megforgatjuk a szeleteket először lisztben , majd tojásban végül zsemlemorzsában. Forró olajban kisütjük őket. Lassan süssük, nehogy nyers legyen.
4.
A körethez megpúculjuk és sós vízben feltesszük főni a krumplit. Rózsáira szedjük a brokkolit és hozzáadjuk a félig megfőtt burgonyához, majd készre főzzük az egészet.
5.
Amint megfőttek a zöldségek,megolvasztjuk egy lábasban a vajat.Hozzátesszük az áttört krumplit és brokkolit. Jól elkeverjük és beleöntjük a tejet. Alaposan összefőzzük, és ha kell ízesítünk.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!