A kolbászokat kinyomjuk a bélből,és hozzáadjuk a reszelt parmezán sajtot a zsemlemorzsát,beleütjük a tojást,és jól össze gyúrjuk.Vizes kézzel kis húsgolyókat formázunk,majd kevés forró olajban ropogósra kisütjük.
2.
Amíg sülnek a hús golyók addig elkészítjük a spagettit.
3.
Elkészítjük a vajas,petrezselymes spagettit
4.
Tegyük fel főni a vizet egy nagy fazékba.Sózzuk meg főzzük a spagettit a csomagoláson jelzett időhöz képest 2 perccel rövidebb ideig Ha tészta elkészült akkor szűrjük le,de hagyjunk egy keveset a tészta főző vizéből.
5.
A forró spagettit tegyük tegyük egy magas falú serpenyőbe .és kanalazzunk hozzá egy kevés főző vizét,és forraljuk fel,pároljuk tovább a tésztát,sűrűn kavargatva egy villára szúrt fokhagymával.Ha kellő sűrű húzzuk le a tűzről.Adjuk hozzá a kockára vágott hideg vajat,a tojás sárgáját, és extra mennyiségű petrezselymet.keverjük a villára szúrt fokhagymával ,rázogassuk ,míg egy krémes sűrű,tejszínhez hasonló, bevonat képződik minden egyes spagettin .Nem szabad ,hogy ki csapódjon ,vagy ,hogy meg álljon a serpenyő alján.
6.
A vajas petrezselymes spagettit a sült húsgolyókkal tálaljuk.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!