Egészségesebb megoldás, amit akár hétköznapokon is elkészíthetünk egy gyors vacsorának.
Hozzávalók 3 adaghoz
2 db csirkemellfilé
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 kávéskanál Só,őrölt bors ( ízlés szerint )
2 kávéskanál őrölt pirospaprika
3-4 evőkanál étolaj
2 csipetnyi kakukkfű
10-20 dkg Hasábburgonya : ízlés szerint
Adag
3 adag
Lépések
1.
A húst apróra vágjuk, sózzuk és fehéredésig pirítjuk. Beletesszük az apróra vágott vöröshagymát, és hozzáadjuk az apróra darabolt fokhagymát, és még 3 percig pirítjuk.
2.
Kevés vízzel felöntjük a húst, de csak annyira, hogy ne lepje el. Sózzuk, borsozzuk, hozzátesszük a kakukkfüvet, és fedő alatt pároljuk.
3.
Ha a hús megpuhult, megszórjuk őrölt pirospaprikával, és rövid ideig összefőzzük.
Sült krumplival tálaljuk.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!