Ez igen finom étel, egyszerűen elkészíthető és nagyon finom.
Hozzávalók 2 adaghoz
2 db csirkecomb
fél kg burgonya
1 fej vöröshagyma
1 kávéskanál fekete bors
2 evőkanál étolaj
Adag
2 adag
Lépések
1.
A húst alaposan megmossuk. A burgonyát karikákra vágjuk, a hagymát laskájára vágjuk.
2.
Tepsibe tesszük az olajat, mehet bele a burgonya, megszórjuk őrölt köménnyel, sózzuk, és kézzel kicsit átforgatjuk.
3.
Rátesszük a hagyma szeleteket is.
4.
Erre tesszük a csirkecombokat, amiket kicsit bedörzsölünk mind két oldalán sóval, borssal. Alufóliával letakarjuk és előmelegített 200 C fokos sütőbe mehet 60 percre, majd levesszük a fóliát és a legnagyobb fokozaton szépen megpirítjuk.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!