Ez a recept egy különlegesen száraz tésztával készül.
Hozzávalók
50 dkg Conchiglie Cinque tészta
50 dkg tenger gyümölcsei mix
1,5 db vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
5 dl fehérbor
1 csokor petrezselyem
1 kávéskanál só
1 kávéskanál bors
3 evőkanál olívaolaj
1 db kápia paprika(piros)
10 dkg olivabogyó
Lépések
1.
A finomra vágott hagymát olívaolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a préselt fokhagymát és a tenger gyümölcsei mixet, majd 1-2 percig együtt pirítjuk.
2.
Fehérborral felöntjük, sózzuk és hozzákeverjük az aprított petrezselymet. Amikor a bor már szinte teljesen elpárolgott, hozzáöntjük a tejszínt és az egészet összeforraljuk.
3.
Kifőtt tésztával összekeverve tálaljuk, tetejére kápia paprikát, sajtot kockázunk és fekete olívabogyóval, petrezselyemzölddel díszítjük.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!