1.
A tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
2.
A felkockázott hagymát olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a zöldbabot, ráöntjük a vizet, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
3.
A félig puha babhoz adjuk a felszeletelt kolbászt, és készre főzzük.
4.
A 3 db tojást megfőzzük, majd felszeleteljük.
5.
A leszűrt tésztát összeforgatjuk a kolbászos babbal.
6.
Egy közepes tepsit olajjal kikenünk, beleöntjük a tésztát, elosztjuk rajta a szeletelt tojást, a félbevágott koktélparadicsomot.
7.
A 3 db tojást kikeverjük a tejföllel, ráöntjük a tésztára, megszórjuk reszelt sajttal, és készre sütjük.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!