Tisztítsuk meg a burgonyát és daraboljuk fel, tegyük a gerezdeket forrásban lévő sós vízbe, és forraljuk 5 percig. Szűrjük le, olajat kanalazzunk a tepsibe, 220' C-ra előmelegített sütőben süssük.
2.
Tegyük a csirkecombokat egy tepsibe, locsoljuk meg a citromlével , olajjal, majd pirítsuk 10 percig.
3.
Keverjük össze a mézet, ketchupöt és a szójaszószt, öntsük le vele a csirkét, és süssük még 10 percig, majd forgassuk át az egészet a mázban. Takarjuk le sütőpapírral míg megpuhul.
4.
Utána süssük sütőpapír nélkül, szép pirosra.
5.
A burgonyát közben keverjük meg és süssük ropogósra.
6.
A szószt kanalazzuk a csirkére, burgonya , saláta melléje.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!