Sokszor ezt készítem el, amikor vendégeink jönnek.
Hozzávalók 4 adaghoz
80 dkg csirkemellfilé
25 dkg gomba
3 db vöröshagyma
5 evőkanál étolaj
3 kávéskanál só
3 dl 20%-os tejföl
5 db tojás
10 dkg sajt
1 dl víz
3 csapott ek szezámmag
Adag
4 adag
Lépések
1.
Húst felszeleteljük, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük.
2.
Olajjal kikent közepes tepsibe fektetjük, vizet öntünk alá, fóliával letakarva sütjük.
3.
Hagymát megpucoljuk, cikkekre szeleteljük, olajon megpároljuk, és húsok közötti résekbe tesszük. Rá az olajon megfuttatott gombát, tejfölt, reszelt sajtot.
4.
Tojásokat felverjük, és a húsra öntjük, megszórjuk szezámmaggal.
5.
Fóliával lefedve visszatesszük a sütőbe sülni, és a teljes készre sülés előtt 15 perce levesszük róla a fóliát, és pirulásig sütjük.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!