A paprikák csumáját szedjük ki, majd 200 fokos sütőben süssük a paprikát kb. 20-25 percig
2.
Ha teljesen kihűlt a paprika szedjük le a héját. A felkockázott hagymát olívaolajon kis lángon kezdjük el pirítani, mikor már üveges öntsük rá a bort, forraljuk 5 percig, majd adjuk hozzá a megpucolt paprikát is és az aprított bazsalikom leveleket
3.
Újabb öt percig kevergessük, azután turmixoljuk le az egészet Ízlés szerint ízesítsük sóval, borssal, olívaolajjal, balzsamecettel.
4.
A kukoricákról leszedjük a héját .Veszünk egy lábast a kukorica belső héjából rakunk a lábas aljára belerakjuk a kukoricákat. 15 percig elő főzzük. Lecsepegtetjük,szárazra töröljük.
5.
Veszünk egy grill serpenyőt vagy egy tapadás menteset megkenjük olajjal felforrósítjuk a serpenyőt.A kukoricákat ketté vágjuk ,vagy törjük belerakjuk a kukoricákat a forró serpenyőbe és meg grillezzük.
6.
az afrikai harcsa filét kockára vágjuk sózzuk, borsozzuk ,megszórjuk piros paprikával,és a préselt fokhagymával. Összekeverjük állni hagyjuk.
7.
Elkészítjük a halfasírtot : a be fűszerezett a halat aprító gépbe felaprítjuk . A felaprított halba bele ütjük a tojást ,bele szórjuk a zsemlemorzsát össze gyúrjuk .Vizes kézzel tojás nagyságú gombócokat formázunk kissé kilapítjuk. Forró olajban kisütjük. Együtt tálaljuk .
Sajnos a zsemlemorzsa sem gluténmentes, bár létezik kifejezetten gluténmentes zsemlemorzsa is. Ez így a diétázóknak megtévesztő lehet.....