1.
A csirkecombokat grillcsirke- fűszerkeverékkel fűszerezzük.
2.
A sütőt előmelegítjük 200'C-ra.
3.
A combokat tepsibe tesszük, meglocsoljuk 3 evőkanál olajjal, kevés vizet öntünk alá, és sütőben 30-35 percig sütjük.Közben saját levével locsolgatjuk. Az elején sütőpapírral lefedjük, hogy megpuhuljon a hús.
4.
A barackokat lecsepegtetjük, húsukat cikkekre vágjuk. Megolvasztjuk a vajat a mézzel, rátesszük a barackokat, és 2-3 percig összepároljuk. Hozzáadjuk a citromhéjat, a citromlevet, összeforgatjuk.
5.
A rizst a csomagoláson előírtak szerint megfőzzük , lecsepegtetjük, és a maradék olajon megforgatjuk, hogy pergős legyen.
6.
A sütési idő lejárta előtt, leszedjük a sütőpapírt , a húsra - mellé szedjük a barackokat, addig sütjük míg ropogós, piros lesz a csirke.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!