Mindig agyalok, hogy milyen újdonságot találjak ki. Nem kell sütni, és sokáig eláll.
Hozzávalók 4 adaghoz
50 dkg darált háztartási keksz
25 dkg margarin
1 evőkanál rum
15 dkg porcukor
3 evőkanál baracklekvár
4 csepp étel ízesítő
4 csepp ételízesítő
Adag
4 adag
Lépések
1.
A színezők kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk.
2.
Három részre vesszük szét. Nagyobb darab az alma belseje, egy kisebb rész a piros színű külsejének, és még kisebb darab a leveleknek és a kacsnak. TIPP: Ez már adja magát, lehet látni, hogy hová, miből mennyi kell.
3.
Majd a legkisebb darabba zöld színezőt teszünk, a nagyobba pirosat.
4.
Amelyikbe nincs színező, abból gombócokat gyúrunk.
5.
A pirosat kilapogatjuk, a gombócokat belehempergetjük és szépen eligazgatjuk.
6.
A zöldből leveleket, kacsot készítünk, és az almára helyezzük.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!