A piskóta elkészítése:
6 db tojás
6 evőkanál kristálycukor
4 evőkanál liszt
2 evőkanál kakaópor
fél mokkáskanál szódabikarbóna
Ezekből az összetevőkből piskótát sütünk.
2.
A mascarpone krémet, a cukrot és a kakaóport gépi habverővel jól elkeverjük.
3.
Külön magasabb falú tálba felverjük a tejszínt, majd a végén a habfixálót is beleszórjuk, s azzal még kicsit verjük, majd a mascarponés-kakaóporos krémet és a tejszínt együtt tovább verjük, míg az egész jó kemény lesz és nem marad benne fehér tejszín, tehát egynemű csokikrém lesz.
4.
Ezután a megtöltött tortát hűtőbe rakjuk legalább egy órára, majd lehet akár marcipánnal, vagy bármivel díszíteni.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!