1.
Kibélelünk fóliával egy kapcsos tortaformát, majd jó szorosan kirakjuk babapiskótával.
2.
Lereszeljük az almát és puhára pároljuk 2 deciliter vízben.
3.
Elkeverjük a maradék vízben a pudingporokat, ráöntjük az almára. Sűrűsödésig főzzük.
4.
Cukrot, fahéjat és citromlevet adunk hozzá, majd jól elkeverjük az egészet és még melegen a piskótára öntjük a felét.
5.
Újabb sor babapiskótát teszünk rá. Picit bele is nyomkodhatjuk az almába, majd ráhalmozzuk az almás massza másik felét.
6.
Elsimítjuk a tetején, de ízlésünk szerint,oldalát akár, a felvert tejszínhabbal. Csokireszeléket szórunk rá. Hűtőbe tesszük szilárdulni.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!