Amikor elkészült, és az anyukámmal elfogyasztottuk, cukrászdai teraszra képzeltük magunkat, ott lehet ilyesmit kapni.:))
Hozzávalók 1 adaghoz
1 db banán
3 evőkanál eper
10 dkg eper
3 db citrom
1 kg eper
20 dkg barna cukor
4 db tojásfehérje
Adag
1 adag
Lépések
1.
A banánt megpucoljuk, kettévágjuk, és egy ovális tálba tesszük.
2.
A közepébe teszünk 3 gombóc eperhabot: 1 kg epret megmosunk, a kezünkkel összetörjük, teszünk bele 20 dkg kristálycukrot, és géppel kb. 10 percig keverjük. Egyenként teszünk bele 4 db tojásfehérjét, és keményedésig keverjük, majd fagyasztjuk.
3.
A banán két oldalára tejszínhabot nyomunk, a tetejét folyékony csokival végigfolyatjuk.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!