1.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
2.
Elektromos habverővel 4-5 perc alatt fehéredésig, nagyon habosra keverjük az egész tojásokat a porcukorral.
3.
Hozzászitáljuk a lisztet, majd a tésztát, vajazott, kilisztezett tortaformába átszedjük, 35-40 perc alatt készre sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.
4.
A tejfölt elkeverjük a porcukorral, a citrom lereszelt héjával, és kifacsart levével. A kihűlt piskótát három részre vágjuk . ( Én itt kettévágtam csak , mert nagyobb tortaformában készítettem ) .
5.
A tortaformába visszatéve a lapokat megkenjük a tejfölkrém kétharmad részével, és megszórjuk az apróra kockázott ananásszal. ( Ha konzerv, előbb lecsepegtetjük).
6.
Egész karikákat hagyunk a tetejére. A torta tetejére tejföl és egész ananászt tehetünk.
7.
Hűtőszekrényben pihentetjük 3-4 órát, majd kivesszük a formából, és tálalhatjuk is.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!